mechba.blog.hu

Úttörő igazság vagy a naivitást kihasználva másfajta igazság az úttörőknek? Melyikről szól mechba blogja? Döntsd el magad! Írd meg a véleményed kommentként vagy a mechba@vipmail.hu címre.

Friss topikok

  • DonCamillo: hát itt sincs nagy pezsgés :-), mi történt minde... (2012.03.18. 21:36) mechba visszatér...
  • Bölcs Bagoly: Minden bizonnyal Gyurcsány Ferenc a PB tagja let... (2011.02.17. 14:57) Kár lett volna?!
  • hanvay szilárd: Éljen a szocializmus, azért mert csak ez a rends... (2008.10.31. 12:10) Retró?
  • hanvay szilárd: Éljen Gyurcsány Ferenc, Magyarország imádott min... (2008.09.27. 17:04) Kedves ünnepünk
  • Balogh Eliza: Sajnos, már alig van munkás Magyarországon. Ha k... (2008.09.07. 12:09) A munkásoké a jövő

Ismerős arcok

2007.10.03. 08:34 :: mechba

Ebben a posztban nem az Ismerős arcok nevet viselő zenekarról szeretnék írni, hanem a hol itt, hol ott felbukkanó személyekről. Belebotlottam egy képbe, ők azok:

 

 

A "zuschlag" szóra rákeresve (barátunk a gugli) az első eredmény máris a Zuschlag-ügy. No, érdekes. Ez az ügy nem az az ügy. Terror Háza, nem fáznak, stb. Na és kivel beszélgetett a főhős? Kinek mondta, hogy "Á, nekik már nem volt hideg..."?

Nem találjátok ki, szerintem senki nem feltételezi, hogy ez a személy is érintett a mostani ügyben is... pedig igen, szintén gyanúsított: Marsovszky Balázs, a Fiatal Baloldal volt budapesti elnöke. Véletlen lenne, ha a kép többi szereplője, Arató Gergely és Újhelyi István is érintett lenne ezekben az ügyekben?

Nos, nézzük csak:

Arató Gergely felesége lehet érintett - mondja a Lánchíd Rádió híre.

Valljon színt Újhelyi István! - követeli a ma.hu cikke.

Hát, mindenesetre elgondolkodtató; szép dolog a barátság. Namost nem tudom, de az emberek megvezetése nagyon-nagyon markánsan jelentkezik, csodálom, hogy ezt büszke népünk nem veszi észre.

Gyengébbek kedvéért: ez a négy jómadár próbálta volna csak a saját céljaira fordítani az összeget, gondoljátok, hogy senki nem szólt volna nekik, hogy "figyu, ezzel a pártot, a cucializmus ügyét járatjátok le..."; nem-nem, ők valószínűleg annyira rejtetten voltak benne ebben az ügyben, hogy maguk se tudtak róla :) Na, meseóra vége. Érdekes módon az egyik párt ifjúsági szervezetei részesülhettek a befolyt pénzekből, vezetőképző táborokról, meg ilyesmikről suttognak a fák Szanazug környékén...

"Bizony, ezek a gaz szocik, már megint kilopták a szemünket, de mi becsületesek vagyunk" - hallom a másik párt gondolatvilágából táplálkozó szólamokat. Ugyan már, tessék egy kicsit körbenézni a saját porta környékén is. Ne mondja pl. senki, hogy a képviselőjelöltenként járó 1 millió Ft kifutotta akármelyik választási kampány költségeit...

 

Igen, lopják a támogatásokat; fúj, de csúnya így, helyesbítek: alapos a gyanú, hogy a közösségi támogatások nem teljes összege a megjelölt cél érdekében kerül felhasználásra. Cáfoljon meg bárki, de szerintem az eltűnő rész aránya több, mint 50%. És óvatos voltam...

1 komment

Címkék: csoport támogatás szocializmus

A bejegyzés trackback címe:

https://mechba.blog.hu/api/trackback/id/tr46184328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanvay Szilárd 2008.01.23. 15:42:45

A kommunista és a nyilas terror méltó emlékhelye az Andrássy Út 60 szám alatti Terrorháza Múzeum.
süti beállítások módosítása