mechba.blog.hu

Úttörő igazság vagy a naivitást kihasználva másfajta igazság az úttörőknek? Melyikről szól mechba blogja? Döntsd el magad! Írd meg a véleményed kommentként vagy a mechba@vipmail.hu címre.

Friss topikok

  • DonCamillo: hát itt sincs nagy pezsgés :-), mi történt minde... (2012.03.18. 21:36) mechba visszatér...
  • Bölcs Bagoly: Minden bizonnyal Gyurcsány Ferenc a PB tagja let... (2011.02.17. 14:57) Kár lett volna?!
  • hanvay szilárd: Éljen a szocializmus, azért mert csak ez a rends... (2008.10.31. 12:10) Retró?
  • hanvay szilárd: Éljen Gyurcsány Ferenc, Magyarország imádott min... (2008.09.27. 17:04) Kedves ünnepünk
  • Balogh Eliza: Sajnos, már alig van munkás Magyarországon. Ha k... (2008.09.07. 12:09) A munkásoké a jövő

Az alkohol öl, butít...és?

2007.09.05. 07:17 :: mechba

Kicsit más lesz, mint eddig; a friss élmények és a számonkérés jegyében néhány gondolat a felejtésről... néhány személyes üzenettel.


Szóval tegnap életem jelentős fordulópontjára készülve barátaimmal úgy gondoltuk, hogy Párkányban mulatunk egy kicsit. Vonattal mentünk, hogy mindenki kedvére felejthessen. Hát, sikerült. A vonatra bespejzoltunk vodkával és sörrel, meg némi harapnivalóval. Hát, a vodkát a többiek csak nézegették, csak engem itattak vele... érdekes volt, ahogy megfordul a világ; Vácra, sőt Verőcére is határozottan emlékszem, halványan megvan még a visegrádi vár is. És utána? Semmi. Ülök egy fa tövében és élvezem az életet. Időnként immunrendszerem dicső küzdelmének hatásaként gondok vannak, de sebaj. Beugrik egy régen vágyott autó: citromsárga Skoda Garde áll meg mellettünk, állítólag egy kerékpárt is beletuszkoltak, de nem tudom biztosan.

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy ott voltatok velem és segítettetek, ha kellett.

Visszafelé megmutattam a személyim (tényleg, odafelé nem kérte senki?), utána Nyugati pu. a következő élmény.

Hát most visszagondolok mondjuk márciusra: ekkor volt egy főnököm. Ő keményen nyomta a témát, otthon és bent is iszogatta az általam is fogyasztott krumplipárlatot. Minden tiszteletem az övé, hogy bár elég ramatyul nézett ki, de nálam sokkal-sokkal jobban tartotta magát. Néhány pillanatra egész jópofa gondolatai voltak, egyébként meg hagyott érvényesülni. De a jó nénikédet kedves exfőnököm, tudod, hogy velem és nem magaddal toltál ki a legjobban? Az emberi immunrendszer csodálatos, megjavítja mindazt, ami rossz. De tudod, ha besorolnak hozzád, akkor az nem múlik el a te delíriumoddal együtt. Mindegy.
Bátornak tartalak, hogy olyan állapotban, mint láttalak és amit tegnap én is átéltem még beültél az autóba és hazavezettél. 70 vagy 80 km-re? Hát tudod, nekem 300m is gond lett volna. Mindegy, amíg nem találkoztál mással, addig semmi gond... sajnos egyszer nem jött össze. Mit mondjak, várható volt.


Alattomos ez az alkohol. A filmszakadás egyik percről a másikra következik be. Volt már velem is olyan, hogy az alkoholteszter 0,0-t mutatott, aztán egyik percről a másikra K.O. Akkor minek is fújat szondát a rendőr? Fújasson, de valahogy előzetesebb, érzékenyebb vizsgálat is kellene, nem?

Kedves Állam, ha már annyit fizetek neked, kérlek vigyázz rám, hogy továbbra is még sokáig pénzelhesselek.

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol menedzser angyal főnök

A bejegyzés trackback címe:

https://mechba.blog.hu/api/trackback/id/tr1157715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása